Les colles enllesteixen les carrosses per estrenar el Carnaval 2018

El Carnaval comença de manera oficial aquest dissabte i els carrossaires estan treballant a contrarrellotge i ho faran fins l'últim moment per deixar perfectes les carrosses de Carnaval.

A Castell d'Aro estan ja posant els darrers cargols, pintant els últims detalls, ordenant les eines i sobretot... comprovant que el beure no falti i que la música soni fort.

 Les colles tenen ganes de Carnaval i més quan porten 3 mesos treballant en aquestes estructures que acompanyen les comparses. Per alguns són discoteques mòbils que serveixen com a gran plataforma de ball i per d'altres són el complement imprescindible per lluir el tema escollit. Totes amb il·luminació, un equip de so per fer-se notar, decorades amb mil i un colors i algunes fins i tot amb efectes especials. Les colles són molt nombroses però són uns pocs manetes els que setmana rera setmana donen forma a les carrosses.

Moltes hores, feina i diners invertits en unes carrosses que lluiran i que serviran per divertir-se i per esgarrapar algun premi. Les estructures són cada any les mateixes però cal desmuntar-les i dissenyar-les de nou segons la colla decideixi. El que tenen clar és que s'ha de reciclar tot el que es pugui.

Les colles locals de Castell Platja d'Aro estrenaran carrossa aquest diumenge a la tarda en el primer acte al carrer del Carnaval 2018. La gent que viu i participa del carnaval no es perdrà el moment en què els carnestoltes 2017 passin la vara del poder als Reis Carnetsoltes d'aquest carnaval.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura