Presentada la programació del primer semestre a l'Espai Ter

INTERVENEN: Pau Marquès, director del Black Music Festival / Fran Arnau, director del festival Ítaca /  Martí Batlle, portaveu de la FIMAG / Josep Martinoy, regidor de l'Espai Ter

L'Espai Ter ha acollit la presentació de la programació per la primera meitat del 2020. Encara que les entrades de la gran majoria d'espectacles ja estan a la venda des de fa un mes al lloc web espaiter.cat, des de l'auditori torroellenc han fet participar a alguns dels protagonistes del cartell a l'acte i han afegit noves informacions.

La programació s'estructura en grans blocs temàtics. Un, el del teatre, amb  Rita el 25 de gener, Nadia el 8 de març, La dona del 600 el 21 de març, Cinco horas con Mario el 4 d'abril, Luces de Bohemia el 24 d'abril, Noucents el pianista de l'oceà el 2 de maig, Els Brugarol el 17 de maig i Cobertura el 30 de maig. 

La música també pren un fort protagonisme. El primer concert serà un avançament del Festival de Música de Torroella, amb el recital de piano de Bernat Català l'1 de febrer. Són diversos els festivals que aprofiten l'equipament torroellenc, com el Black Music Festival, que hi porta Koko Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo el 27 de març o el Festival Ítaca, amb la presentació del darrer treball de Macedònia el 9 de maig. 

També neix el Cicle CoblaOrquestra, amb els Montgrins el 9 de febrer, la Selvatana l'1 de març i El tenor i la cobla el 25 d'abril. Altres concerts són el Cor Canta: poesia catalana el 15 de febrer, Pau Vallvé el 14 de març, òera amb Madama Butterfly l'11 d'abril i el Cor Anselm Viola el 27 de juny. Repeteix la programació familiar amb Musinfant el 22 de març, el circ Express el 18 d'abril i l'obra Soy un niño el 23 de maig. En la línia dels espectacles per a tots els públics també hi ha dues dates del Festival Internacional de Màgia: la Gran Gala del 6 de juny i Jorge Blass el 7 de juny. 

Onze dels espectacles poden ser inclosos dins la T5, un abonament que permet triar-ne 5 per un preu total de 60€. Fins ara s'han venut a un gran ritme.

L'Espai Ter veu en el 2020 l'oportunitat de seguir creixent i consagrar-se com un dels auditoris més importants de les comarques gironines. De moment, el 2019 va veure passar 52.000 espectadors, 4.000 més que el 2018

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura