Una vintena de propostes a la 8a Fira del Conte Explica'm

Incentivar la lectura als més petits de la casa. Aquest és un dels objectius que es proposa la Fira del Conte Explica'm de Sant Feliu de Guíxols. Un esdeveniment que s'ha celebrat durant  el cap de setmana amb diferents contacontes, parades i espectacles, que han captat l'atenció dels visitants. 

Sant Feliu de Guíxols ha viscut un cap de setmana on la lectura familiar ha estat la protagonista. La vuitena edició de la Fira del Conte Explica'm ha portat una vintena d'activitats pel centre del municipi on el conte ha estat el fil conductor. A la Rambla, diverses parades de llibres, il·lustradors i artesania han captat l'atenció dels visitants. Al mateix temps, a diferents espais com la Placeta Sant Joan i el carrer de la Rutlla, petits i grans han pogut escoltar diferents contacontes, que volen incentivar la lectura dels més petits de la casa.


Tramuntana de contes, la llebre i la tortuga o el Ratolí Pérez han estat algunes de les històries que s'han explicat durant el cap de setmana.  Aquests contacontes els duen a terme entitats del municipi com l'Esquitx Lleure, que hi són presents des de la primera edició de la fira. El que busquen és que els nens i nenes no només escoltin, sinó que s'acabin convertint en els protagonistes.

A banda dels contacontes, també s'han organitzat tallers i espectacles itinerants com el de Clicks Ambulance. Aquests, han portat a les famílies pel centre de la ciutat i han interactuat amb les diferents parades i establiments.

Una Fira del Conte Explica'm que manté la seva aposta per la lectura i els contes familiars, demostrant que els més petits de la casa tenen interès per llegir. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura