God Save the Queen torna al Festival Porta Ferrada

God Save the Queen torna al Festival Porta Ferrada
Després d'una gira de més de 100 concerts exhaurits a tot el món i més de 300.000 espectadors God Save the Queen es converteix una vegada més en el show sobre Queen més espectacular del món.

La banda liderada per Pablo Padín, Ezequiel Tibaldo, Dani Marcos i Matías Albornoz preparen un show especial celebrant els 50 anys de Queen on visitaran gairebé 30 països d'arreu del món.

Després de 20 anys d'èxit consecutiu, Dios Salve a la Reina presenta el seu concert més gran de la història.

La banda tribut a Queen número 1 del món celebra els seus 20 anys de carrera, després d'haver estat escollits per 20th Century Fox & Queen per promocionar la pel·lícula oficial de la banda Bohemian Rhapsody amb el seu concerts més ambiciós, emulant totes les etapes de la cursa de Queen, amb un èmfasi en el concert de Live Aid de 1985.

El grup celebra la creació d'un nou concepte en espectacles, aquest cop orientat per als espais massius, on proposa una recorreguda sense respir per la carrera de Queen, des de 1973 a 1995, amb temes per emocionar com Bohemian Rhapsody, We Will Rock You o We Are The Champions.

Consagrada com mai abans, la banda ha assumit nous reptes, compartint escenaris amb artistes de la magnitud d'Aerosmith, The Verve, Erasure, i tocar per a públics molt diversos i portant la música de Queen a la masses com era el desig de Freddie Mercury.

Tocaran a Sant Feliu el 14 d'agost. Les entrades es posen a la venda demà a les 12:00h.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura