Show cooking amb Marc Ribas i Viu Autisme

Com fer que l'experiència dels nens a taula sigui brutal. Això és el que ha explicat el mediàtic xef Marc Ribas aquest dissabte a tots els presents al Club Tennis d'Aro de Platja d'Aro en un show cooking infantil organitzat per l'associació local Viu Autisme

Per tal de que els nens mengin de tot se'ls ha de fer entrar els aliments per tots els sentits. Amb aquest propòsit Marc Ribas ha barrejat teoria i pràctica gastronòmiques destinades a petits i grans i ha acabat preparant una truita oberta amb tot d'ingredients que, a vegades, de primeres no són de l'agrat de tots els menuts de la casa, com mongetes o espàrrecs. 

Aquest acte estava englobat dins una jornada d'activitats organitzada per Viu Autisme per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme, i que també ha comptat amb tot un dia de ponències i tallers sobre el Trastorn de l'Espectre Autista a l'Hotel Àlabriga de Sant Feliu de Guíxols, on s'hi ha organitzat un fi de festa amb un sopar solidari a càrrec del reconegut xef Paco Pérez i una subhasta d'art. 

Una altra activitat organitzada que s'ha hagut de suspendre per culpa del mal temps ha estat la final d'un torneig de pàdel, que s'ha mogut pel cap de setmana vinent. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura