Els infants de Castell d'Aro llueixen les seves disfresses

Alguns dels actes de Carnaval previstos per aquest matí s'han ajornat a causa del mal temps. A Castell d'Aro la rua infantil s'ha traslladat al pavelló on una vintena de nens i nenes de la llar d'infants han pogut lluir la seva disfressa.

La pluja d'aquest matí ha obligat a adaptar o suspendre els actes carnavalescos. A Castell d'Aro els més petits han pogut celebrar la rua infantil i conèixer el rei i la reina del Carnaval, però ho han hagut de fer al Pavelló Polivalent. Amb música la colla de les reines Carnestoltes , ha animat als més petits a passar una bona estona

Els nens i nenes de la llar d'infants no han pogut recórrer els carrers del municipi, però no ha estat cap impediment perquè mares, pares, avis i àvies poguessin veure'ls ballar i lluir la disfressa. Molts també han immortalitzat el moment amb fotografies. Enguany el centre ha optat per una disfressa ambientada a la primavera, amb flors. La majoria estaven contents d'haver-la fet i de poder-la ensenyar.

Demà si fa bon temps sortirà la cercavila infantil de Platja d'Aro. En canvi, la rua infantil de disfresses, la xocolatada i l'animació infantil de Santa Cristina que s'havia de celebrar avui s'han ajornat per dimecres que ve dia 6 d'abril en el mateix horari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura