Forta connexió entre Beret i el públic del Festival Porta Ferrada

El jove públic baix-empordanès esperava amb ganes el concert que Beret va oferir aquest dijous al Festival de la Porta Ferrada i ho va fer notar convertint l'Espai Port en una onada de mans a l'aire que no va baixar en tot l'espectacle. 

El cantautor de Sevilla va trobar-se davant un públic entregat i fidel al seu estil musical en la seva estrena al festival celebrat a la localitat de Sant Feliu de Guíxols. 

L'espectacle va començar a les 22:30 amb Bothface, un grup format per dos joves barcelonins que amb la seva música van fer més agradable l'espera abans que arribés el moment més esperat de la nit.

Va ser a les 23:15 de la nit quan Beret va saltar a l'escenari amb una gran ovació per part del públic assistent. Durant el concert va presentar un gran repertori de cançons pròpies, des de les més antigues fins a les més actuals de la seva carrera musical.

L'artista va començar irònicament cantant "Bye-bye", un dels seus temes més animats, el qual va aprofitar també per acomiadar-se del festival. Entre la vintena de cançons representades l'última mitja hora va ser una autèntica traca final amb els temes més coneguts com "Lo siento", "Me llama", "Te echo de meno" o "Vuelve".

El sevillà va aconseguir crear un gran vincle de sensibilitat amb el públic aconseguint que acabessin cantant conjuntament i a cappella el final d'una de les cançons més emotives de les que compta el seu repertori musical. 

El de Beret ha estat el penúltim concert d'aquesta edició a l'Espai Port i amb aquest èxit ja encaren la recta final del Festival.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura