En marxa la 29a edició de la campanya 'Pals i la cuina de l'arròs'

Pals

Data: 05/05/2022

Ja està en marxa una nova edició de la campanya gastronòmica 'Pals i la Cuina de l'Arròs'. Es va donar el tret de sortida el 21 d'abril i es podrà degustar fins al 29 de maig. També s'han organitzat activitats complementàries per gaudir tota la família.

A Pals, parlar d'arròs és parlar de vida, d'història i de tradició. L'arròs de Pals, per la seva qualitat i el seu sabor, és un dels productes estrella del municipi.

En aquest sentit, any rere any continua la forta aposta per posar-lo en valor i un dels esdeveniments que s'organitzen anualment per fer-ho és la campanya gastronòmica que porta per nom 'Pals i la Cuina de l'Arròs'.

Durant la campanya gastronòmica, que enguany celebra la 29a edició i que està en marxa des del 21 d'abril fins al 29 de maig, es poden tastar els menús que els 13 restaurants participants han preparat per a l'ocasió, d'acord amb l'estil i el criteri de cada un d'ells.

Més enllà de tastar aquests arrossos, l'esdeveniment culinari ofereix també un recull d'activitats complementàries per gaudir-ne en família.
Les xarxes socials també juguen un paper destacat en la campanya. Des de l'Instagram @visitpals se sortegen àpats, estades i lots de productes que permeten conèixer de prop l'oferta turística i cultural de Pals.

En el marc de les accions programades per potenciar més l'arròs de pals destaca que es presentarà una campanya audiovisual que explicarà en profunditat el context i les característiques del producte, així com un segell per a restauradors i tothom qui en faci us pugui mostrar que és aquest el que utilitza.

L'any que ve celebraran el 30è aniversari de la que és la tercera campanya gastronòmica més antiga de la zona, després de la Garoinada i la de la Gamba de Palamós. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura