La Fira de Sant Andreu arriba a la seva 627ª edició

INTERVÉ: Genís Pigem, regidor de Món Rural i Fires

Parades, estands, mostres i moltes activitats més. Tot això és el que s'ha pogut veure a Torroella de Montgrí durant aquest cap de setmana, i és que ha tingut lloc la 627a edició de la tradicional Fira de Sant Andreu. Un esdeveniment molt esperat després que l'any passat s'hagués de suspendre per la Covid-19, però que enguany torna amb més força que mai.
 
Enguany s'han recuperat la majoria d'activitats, des de les exposicions de maquinària agrícola, la de carruatges antics, la XX Fira del record, que enguany l'han dedicat a la salut i a la medicina, o també el tradicional Concurs de Gossos d'Atura, enguany la seva 29a edició. Tot i així, algunes de les activitats s'han hagut d'adaptar a causa de la incertesa generada per la pandèmia. És el cas de la Fira Eqüestre.
 
Des de l'Ajuntament agraeixen especialment el suport i col·laboració que han rebut aquest any per part de les diferents entitats perquè es pogués tirar endavant la fira.
 
Des de Televisió Costa Brava vam adaptar la nostra programació per tal de fer un seguiment en directe de les diferents activitats que s'han dut a terme en aquesta 627a edició, on hem pogut conèixer des de dins tots els secrets d'aquest esdeveniment tant arrelat al municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura