Rozalén i el Kanka reivindiquen la cançó d'autor espanyola a Porta Ferrada

Rozalén i El Kanka van portar una onada d'aire fresc a Porta Ferrada demostrant que la cançó d'autor espanyola està de moda i que el públic s'hi aboca amb tot el que té. 

El Kanka va obrir la nit practicant el seu 'bonrotllisme' habitual amb "El arte de saltar", el seu quart àlbum que es una macedònia de pop, rumba i música llatina. Gamberro i incorruptible, va criticar les xarxes socials i l'amor desmesurat pels diners i va cridar el públic "A desobecer", un tema que va fer saltar tothom de la cadira per ballar el ritme del malagueny més canalla. 

La reina de la nit va ser Rozalén, que ja va sortir una estona abans del seu concert per cantar a duo amb el seu estimat Kanka. 

Sensible, feminista i empàtica, la d'Albacete va presentar el seu tercer treball 'Cuando el río suena...' amb picades d'ullet a la seva família, a les malaltes de càncer, a les dones maltractades i les víctimes de la Guerra Civil. A base de pop, folk, ranchera i drum & bass, l'artista que feia broma definint-se com una "monyes" es va posar el públic de Sant Feliu de Guíxols a la butxaca amb la seva veu esquinçada i el seu compromís social que també va fer patent dalt de l'escenari gràcies a la seva inseparable intèrpret de llenguatge de signes per fer arribar la música a tothom.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura