Empordanet Escena programa obres de teatre familiar a onze pobles del Baix Empordà

Verges

Data: 24/12/2019

Intervenen: Ignasi Sabater, Alcalde de Verges; Pep Vila, Empordanet Escena

Albons s'incorpora als pobles que formen part del circuit

Empordanet Escena amplia horitzons i suma un nou poble als 10 que fins ara formaven part d'aquest circuit de teatre familiar. La tercera edició del certamen comptarà amb els 11 pobles que formen part de la zona escolar de Verges amb la incorporació d'Albons.

Del 12 de gener al 17 de maig s'han programat 11 obres de teatre a un preu de sis euros. La temporada s'obre a Verges amb l'espectacle Faqs de la companyia Samsó i es tanca a Foixà amb La Gallina dels ous d'or a càrrec de Zum Zum Teatre. Entremig i per aquest ordre hi haurà teatre a Jafre, La Tallada, Albons, Colomers, Garrigoles, Ultramort, Rupià, Bellcaire i Parlavà.

Teatre també per adults

Els espectacles han estat escollits mirant les possibilitats que tenen els espais de cada poble i intentant fer de les mancances virtuds. Hi ha teatres, polivalents i espais sense escenari.

Des de l'organització s'ha volgut remarcar el caràcter familiar de les obres programades i és que volen fugir de l'etiqueta infantil perquè creuen que el teatre del cartell de l'Empordanet Escena és apte també per un públic adult, que volen engrescar a acostar-se al teatre.

Descomptes i entrades anticipades

Els espectacles comencen tots els cinc de la tarda i les entrades es poden comprar per internet al web de l'Empordanet Escena. També hi ha descomptes per a grups, famílies nombroses o monoparentals, persones jubilades o si es compren de cop els 11 espectacles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura