El Castell de Calonge acull l'exposició "Natura, art i poesia"

El Castell de Calonge acull l'exposició "Natura, art i poesia", on una trentena d'artistes locals exposen la seva obra amb la temàtica de la Natura. La mostra es pot visitar aquest dijous 15 fins al diumenge 18, en horari de 6 de la tarda fins a les 9 del vespre.

El Castell de Calonge acull l'exposició col·lectiva "Natura, art i poesia", on una trentena d'artistes, majoritàriament del municipi de Calonge i Sant Antoni exposen el seu art, amb la temàtica de la natura com a centre de l'obra. 

L'acte d'inauguració s'ha complementat amb un recital de poesia a càrrec de membres de l'Associació Junta d'Arbres.

També s'ha fet un llibre dedicat a l'exposició, el qual s'ha finançat 100% amb donacions de micromecenatge tant de persones individuals com d'empreses, principalment del municipi i també de diversos indrets de Catalunya, el qual fa que aquest acte i llibre d'exposició sigui absolutament una mostra de resiliència i empoderament col·lectiu.

L'exposició está organitzada per l'Associació Junta d'Arbres, la qual promou els valors immaterials de la Natura i la importància de la seva preservació, amb la col·laboració del consistori; i es pot visitar del dijous 15 al diumenge 18 de juny en horari de 6 de la tarda fins a les 9 del vespre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura