El Festival de Torroella presenta una vintena de propostes

Torroella de Montgrí

Data: 19/05/2023

Una vintena de propostes, amb noms destacats com els de Maria del Mar Bonet, Joaquín Achúcarro o Albert Guinovart, protagonitzaran la propera edició del Festival de Torroella de Montgrí. El certamen estiuenc de referència de la música clàssica a Catalunya arrencarà el 29 de juliol i s'allargarà fins al 18 d'agost.

Edició número 43 d'un dels festivals més antics del país i que s'ha presentat a la seu del departament de Cultura, a Barcelona.
El certamen, que arrencarà amb una producció pròpia de l'oratori Giuseppe Riconosciuto del compositor català Domènec Terradellas, donarà protagonisme, també, a la música de Bach, Vivaldi i Händel.


Tot i que, oficialment, el Festival començarà el 29 de juliol, el tret de sortida el donarà, el dia 14 de juliol, com és habitual, la Festa dels Socis de l'entitat organitzadora, les Joventuts Musicals de Torroella, on l'Orquestra Simfònica del Vallès i el pianista Marco Mezquida presentaran, al passeig del Molinet de l'Estartit , si la tramuntana no ho impedeix, el poema simfònic 'Les Illes Medes', de Juli Garreta, estrenat ara fa 100 anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura