'Parant taula' reuneix 20 xefs i 20 ceramistes empordanesos al Museu de la Ceràmica

Intervenen: Joan Vilaclara, president dels Ceramistes de la Bisbal i Vicenç Fajardo, president del Col·lectiu de cuina l'Empordanet

Una vaixella per un plat i un plat per una vaixella. Aquesta és la idea que van tenir els impulsors de 'Parant Taula', un projecte que ha unit 20 ceramistes de la Bisbal i 20 cuiners de la Cuina de l'Empordanet a l'atzar, on els professionals han hagut de treballar conjuntament per oferir una experiència gastronòmica única.

Després d'un sorteig on es van emparellar cadascun dels ceramistes i els cuiners, e  l certamen va permetre mostrar la creativitat dels ceramistes de la Bisbal i la diversitat i la qualitat gastronòmica de l'Empordà. El procés creatiu de vaixella i plat va variar depenent de les especialitats dels cuiners i de la maquinària o l'artesania utilitzada pels ceramistes. 

El públic va poder gaudir de tastets dels plats així com contemplar l'exposició i assistir al concert del duet de cantautors FoGem en una nit on el Terracota Museu de la Bisbal va lluir amb llum pròpia.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura