Santa Cristina presenta els Reis Carnestoltes de les Castanyes

Intervenen: El "Rei de les dues cues" i la "Rosaqueen", Carnestoltes de Santa Cristina

Santa Cristina va viure un espectacle innovador aquest cap de setmana per presentar els nous Reis Carnestoltes de la vila al sopar de colles. L'actuació va començar amb un vídeo simulant un robatori a l'Auditori i amb el moment en què les Castanyes decidien quin seria el nou Carnestoltes. 

Tot seguit van aparèixer damunt l'escenari figures humanes de colors florescents i panteres roses simulant una baralla. Entre el cúmul de gent damunt l'escenari van sorgir els dos nous Carnestoltes. 

El "Rei de les dues cues" i la "Rosaqueen" van saltar damunt la pista amb ganes per inaugurar el Carnaval cristinenc. Tots dos van ser protagonistes al discurs i van voler deixar clar la seva intenció a l'hora de tenir un Carnaval que representi la seva colla. 

De la mateixa manera, també hi va haver algun comentari cap a intentar regirar la nova normativa entorn a les begudes alcohòliques a Platja d'Aro, Santa Cristina i Sant Feliu. 

Amb aquesta presentació les Castanyes Voladores inicien el curs carnavalesc abans no arribi la Rua de l'Amistat, caracteritzada per ser una de les menys competitives però que aquest any comptarà amb premis. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura