Torna per tercer any el 'Gran Sorteig de Nadal' a Platja d'Aro

Torna per tercer any el 'Gran Sorteig de Nadal' a Platja d'Aro
La tercera edició de la campanya de promoció 'Cada dia és Nadal a Platja d’Aro', té com a un dels seus màxims exponents el Gran Sorteig de Nadal, una proposta de dinamització comercial que sorteja, un cotxe model Seat Ibiza i alhora els milers d’euros en regals que conté en el seu interior.

També hi ha dos guardons més: una bicicleta elèctrica i un cap de setmana al municipi, acompanyats per un lot de regals. De l’1 de desembre al 4 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podrà desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments.

El vehicle s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament, on el diumenge 5 de gener de 2019 s’hi farà el sorteig davant notari per desvetllar tant l’afortunat amb el cotxe com dels altres dos premis.

Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb el suport de les associacions professionals del municipi: Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro; Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn; S’Agaró-Sant Pol Es Mou Associació d’Empresaris; Associació d’Hotels de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, i la col·laboració de Proauto.

En els dues primeres edicions, la proposta va assolir un gran èxit de participació, aplegant més de 20.000 butlletes l’any 2016 i més de 25.000 butlletes l’any passat.

La proposta m’emmarca dins l’ampli programa d’activitats de Nadal al municipi, que entre altres propostes inclou com a principals novetats la Pista de Gel, el Túnel de Llum i Color,  Platja d’Aro Nadal Shopping i les activitats familiars a S’Agaró. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura