Albert Pla porta 'Miedo' a l'Espai Ter dins del Festival Ítaca, cultura i acció

Albert Pla ha representat el seu nou i brillant espectacle "Miedo" a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí dins el festival Ítaca, Cultura i Acció. Un esdeveniment que combina concerts multitudinaris amb actuacions musicals de petit format en alguns dels espais més bonics de l'Empordà.

Tot el pes d'aquesta funció recau en Pla recolzat d'un muntatge visual en què fa un viatge per totes les etapes que viu l'home, des de la infància fins més enllà de la vida, basat en les pors que un es troba al llarg de tot el camí, des de les bruixes fins a la por a la mort.

La combinació de Pla, la seva música i cançons, els textos teatrals carregats d'ironia i l'acompanyament audiovisual ha aconseguit la creació d'un espectacle multimèdia de gran bellesa poètica que va aconseguir que el públic de l'Espai Ter visqués en primera persona una allau de sentiments i emocions nascuts de les pors que habiten en cadascú de nosaltres.

Albert Pla és l'artista que més vegades ha participat en el Festival ÍTACA, Cultura i Acció. Es podria dir que és l'artista resident del festival, ja que ha participat a pràcticament totes les seves edicions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura