Torna la percussió amb la Timbalada Ganxona de Sant Feliu de Guíxols

Torna a Sant Feliu de Guíxols la 9a edició de la Timbalada Ganxona, una celebració plana d'activitats on l'element principal és gaudir al voltant de la percussió. 

Timbals, cercavila, tallers infantils, música en directe i final de festa amb disco mòbil van ser algunes de les activitats que van trobar-se a la festa popular ja clàssica de Sant Feliu de Guíxols, la Timbalada Ganxona. 

Aquesta 9a edició de la timbalada Ganxona ja s'havia volgut celebrat al 2020, però no va ser possible a causa de la pandèmia, fet que també ha perjudicat pel que fa a la quantitat de grups que hi han participat en aquesta edició. Entre aquests grups hi trobem 'tokem per tu' de Barcelona, els 'trenca timpans' de la Garrotxa, els 'no m'atabalis' de Sant Feliu de codines i  'Percussió Ganxona' de Sant Feliu de Guíxols. 

L'activitat del taller infantil dissenyada per a nens d'entre 3 a 12 anys, va ser aquest dissabte a partir de les 19 de la tarda als jardins Juli Garreta, on els més petits van poder construir un 'shaker', un instrument de percussió casolà.

Tot i ser pocs grups dintre de la normalitat d'altres anys i també ser pocs integrants dintre d'aquests grups, no hi ha hagut cap impediment ni falta de ganes per dur a terme totes les activitats preparades i finalment poder gaudir d'una botiffarrada de celebració i d'una festa que deixa amb moltes ganes la propera edició per continuar gaudint al voltant de la percussió

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura