"Contra l'adversitat" d'Oriol Junqueras es presenta a Casa Irla

L'historiador i polític republicà, Oriol Junqueras, es va desplaçar el divendres fins al centre cultural Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols. El motiu de la visita va recaure en la presentació del seu últim llibre anomenat "Contra l'adversitat".

Va sortir del centre penitenciari de Lledoners el 22 de juny de 2021, acompanyat de 6 companys de govern, que també restaven reclosos. Era el dia on es van formalitzar els indults i, els presos polítics obtenien la llibertat després de més de tres anys a la garjola.

Per Oriol Junqueras historiador de vocació i polític de professió, el temps entre reixes el va passar escrivint, ja fou a través de cartes dirigides als seus fills com fulls de caràcter més personal en format de reflexió. De fet, van ser aquests últims documents juntament amb la voluntat "d'oferir una mirada cap endavant" que van propiciar la publicació del seu segon llibre titulat "Contra l'adversitat".

Són 176 pàgines editades per Ara Llibres, que deixen entreveure la part més íntima del polític barceloní. És així com la contraportada anuncia una obra "plena d'optimisme i neta de retrets". Unes paraules que foren pronunciades pel mateix autor, aquest divendres a la Casa Irla, amb motiu de la presentació del llibre al públic ganxó.

De fet, a les dependències del centre cultural es van personar una setantena d'assistents de rangs d'edat diversos. Alguns ja s'havien llegit l'obra, mentre d'altres venien a escoltar la ponència.

Més enllà de Jonqueres, Sílvia Romero, regidora d'Esquerra Republicana a Sant Feliu de Guíxols, també va participar en la trobada. Amb tot, el cicle literari protagonitzat pels polítics continuarà l'1 de març amb 'Ubuntu', el llibre assagístic de Raül Romeva.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura