Èxit de l'espectacle d'homenatge a Ricard Viladesau 'De músic a mite'

INTERVÉ: Francesc Sánchez Carcassés, coordinador artístic de l'espectacle

Amb la sala Fontova plena de gom a gom el municipi de Calonge va celebrar aquest diumenge un homenatge a qui és fill predilecte del municipi, el compositor Ricard Viladesau.

En la celebració del centenari del seu naixement es va estrenar a Alcanar fa uns mesos l'espectacle 'De músic a mite', un concert amb la Cobla Ciutat de Girona i la cantant gironina Susanna del Saz amb el que es fa un recorregut per la vida i obra de Ricard Viladesau a través de la música i d'algunes imatges projectades.

Aprofitant la festa major i durant la diada de Sant Martí Calonge va programar aquest espectacle que s'obria amb la sardana 'El meu poble'. A més de les sardanes més conegudes del compositor entre les que no hi va faltar 'Girona m'enamora' també van sonar alguns ballables i havaneres.

Susanna del Saz va posar la veu a algunes de les obres amb lletra que va fer Viladesar i a la vegada va fer de narradora de l'espectacle repassant la trajectòria professional del compositor i la seva vida personal i familiar

Conegut com el 'Príncep de la tenora' Ricard Viladesau va néixer el 1918 al municipi baixempordanès de Calonge. Va ser un virtuós d'aquest instrument i compositor destacat amb una producció sardanista que inclou més de 200 peces. Les activitats de l'Any Viladesau s'allargaran encara 3 mesos més.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura