La Mostra dels millors vermuts de Catalunya obre la campanya vermutera a Palamós

Palamós

Data: 06/04/2024

La "Millor mostra de vermuts de Catalunya" ha inaugurat la campanya del vermut a Palamós. La proposta ha omplert l'estenedor de xarxes de parades i taules per gaudir de la beguda, acompanyada d'un petit aperitiu. La campanya del vermut ha començat aquest dissabte i s'allarga fins el 30 de maig. Cada cap de setmana, a diferents bars i restaurants hi haurà concerts per acompanyar un dels aperitius més populars de Catalunya.

Un got de vermut a la mà i un plat d'aperitiu per acompanyar. Aquesta ha estat la imatge que s'ha vist aquest cap de setmana a Palamós amb l'inici de la campanya del vermut.

La "Mostra dels millors vermuts de Catalunya" ha omplert l'estenedor de xarxes on veïns i visitants han gaudit dels diferents productes vinguts de tot el territori. Tot i ser la cinquena edició, encara hi havia gent que l'ha descobert aquest any. 

La proposta compta amb la implicació de 32 establiments que, conjuntament amb l'Ajuntament, han organitzat diverses actuacions musicals. En total, es preveuen 16 concerts. Tots ells es faran entre les 12 h i les 13:30h en algun bar o restaurant de Palamós. 

La campanya permet degustar el millor vermut del país i, sumat al bon temps, convida a passar una estona en família o amics. 

La bona rebuda d'aquestes activitats demostren que la vila ha pogut desestacionalitzar el turisme. 

Aquest ha estat el primer cap de setmana en què el vermut serà el principal protagonista de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura