Més de dues mil persones han visitat l'Espai del Peix en el darrer any

Palamós

Data: 14/10/2022

L'Espai del Peix ha rebut, en l'últim curs, unes bones xifres de visitants que mostren la consolidació d'aquest equipament cultural. La passada setmana el regidor de promoció econòmica, Emili Colls, va fer balanç del nombre de persones que havien participat en les activitats que s'han organitzat en aquest espai durant el darrer any. El total és superior a 2.200 persones. 

L'Espai del Peix és un equipament cultural, de difusió i divulgació del peix fresc desembarcat al port de Palamós i de la seva cuina marinera, ubicat a la Llotja del Peix del port de Palamós. És una continuació del Museu de la Pesca que té la voluntat de difondre el patrimoni culinari com un aspecte essencial del patrimoni marítim i proposa un extens programa d'activitats adaptades a grups escolars, familiars, professionals i corporatius.

L'espai gastronòmic i cultural ha rebut la visita, en el darrer any, de 2.221 persones que han realitzat, tant de manera individual com en família o amb amics, les diferents activitats que s'hi organitzen, des de visites guiades, show-cookings i degustacions en directe, a tallers de cuina, formació especialitzada, presentacions de productes o conferències temàtiques.

Si posem la vista en els últims cinc anys, i filem prim en l'edat, posant el focus d'atenció en els i les joves menors de setze anys, n'han passat un total de 18.215. Una xifra que valoren molt positivament i en la que treballen per mantenir i fins i tot, augmentar, ja que seran els futurs compradors de peix.

D'altra banda, ja fa sis anys que l'Ajuntament de Palamós, la Fundació Promediterrània i la Confraria de Pescadors de Palamós van posar en marxa el projecte de 'Palamós Peix', una iniciativa de desenvolupament local que va néixer amb la finalitat de posicionar el municipi com a referent del peix fresc, bo i de qualitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura