Comença el muntatge del 60è Pessebre Vivent de Castell d'Aro

INTERVÉ: Josep Genís, Pessebre Vivent de Castell d'Aro

Aquest any es compleixen 60 edicions del pessebre vivent més antic de Catalunya, el pessebre vivent de Castell d'Aro. Per celebrar-ho es potenciaran i es milloraran els quadres que es representen en el nucli antic i s'estrenarà un caganer gegant.

Aquesta setmana ha començat el muntatge del pessebre a la vall de la Coma, uns treballs que per culpa de la pluja s'han endarrerit. Una vintena de persones treballen ja cada cap de setmana i festius per poder tenir tots els quadres del pessebre llestos el 23 de desembre quan s'inaugurarà la 60a edició del pessebre vivent de Castell d'Aro.

Entre 350 i 400 figuarants participen en el pessebre vivent de Castell d'Aro. La primera representació es va fer el 1959 i el pessebre s'ha mantingut, ha crescut i s'ha convertit en un referent de les activitats nadalenques a Catalunya. Aquest any s'estrenarà un caganer gegant a la plaça Lluís Companys just on comença el recorregut d'1 quilòmetre i mig.

El Pessebre Vivent de Castell d'Aro va rebre fa 7 anys la Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. Aquest any hi haurà representació els dies 23, 25, 26 i 30 de desembre i l'1 i el 6 de gener.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura