REPORTATGE - 25 anys de l’Espai de Música de l’Escola Vedruna de Palamós

Palamós

Data: 21/02/2024

Visitem l'Espai de Música de l'Escola Vedruna de Palamós en motiu de la celebració dels vint-i-cinc anys de l'espai. Uns anys que commemoren amb una programació d'actes i actuacions dedicades a la fita. Però, el dia 1 de març, té lloc l'acte oficial d'aniversari al Teatre la Gorga. A continuació, el director de l'Espai de Música, en Norbert Torrecillas, ens descobreix totes les aules de l'espai i com treballen.

L'Escola Vedruna de Palamós ens ha obert les portes per conèixer tot el que es fa a l'Espai de Música del centre. El qual compleix el seu quart de segle aquest any. En Norbert Torrecillas, director de l'Espai de Música, comparteix amb nosaltres la història de l'espai que des que va néixer fa vint-i-cinc anys, ha cuidat i estimat la música amb la intenció que els i les seves alumnes, també ho facin.

Un cop entren per les portes de l'Espai, els nens i nenes entren en contacte amb la música des de ben petits. I ho fan passant per diferents vessants del coneixement musical, el que els ajuda a decidir des de quin instrument tocar a si dedicar-s'hi professionalment o simplement, gaudir de la música.
Torrecillas comparteix que tot això és gràcies al treball de tots els professors i professores implicats en l'espai, i també a l'amor que l'Escola Vedruna té per la música i per tota mena de disciplines artístiques.

Com hem mencionat al principi, el motiu de la nostra visita aquest curs és la celebració dels vint-i-cinc anys de l'espai. Uns anys que commemoren amb una programació d'actes i actuacions dedicades a la fita. Però, el dia 1 de març, té lloc l'acte oficial d'aniversari al Teatre la Gorga.

Televisió Costa Brava fa una visita guiada pel director de l'Espai a les diferents aules. Hi trobem: piano, violí, guitarra, veu, i fins i tot, una aula de música moderna. Allà, els alumnes de quart d'ESO, volen compartir-nos perquè els agraden tant els assajos en l'espai.

Meravellats pel nivell musical que hi ha a totes les aules, marxem de l'Espai de Música del Vedruna perquè continuïn treballant amb els seus instruments i veus. Un treball que, com ens informa el director Norbert Torecillas, treballa moltes capacitats més de les que pensem que potser fan altres assignatures.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Marina Pagès Ferrerfa 35 dies
M' agradat molt aquest reportatge i també ho han gaudit els alumnes, pares i amics que ho han vist .
Gràcies per la vostra feina. És una altre manera de donar impuls a la nostra escola.Visca la música!????


Més articles de Cultura