La ceràmica 3D serà la temàtica protagonista de la 'Terracotta Biennal'

INTERVENEN: Xavier Rocas, Dani Sabater, Joan Raventós i Joan Vila-Clara

La Bisbal d'Empordà, capital de la ceràmica, viurà un nou esdeveniment d'art ceràmic els propers 16,17 i 18 d'octubre. En aquesta primera edició amb una mirada a la ceràmica 3D. Sota el nom de 'Terracotta Biennal', la proposta vol consolidar-se com a punt de trobada de galeristes, col·leccionistes i entusiastes de la ceràmica.

La programació

Conferències, tallers, exposicions, taules rodones, performances, visites guiades i fins i tot una bicicletada per les xemeneies de la ciutat. Aquestes són algunes de les propostes més destacades de la primera edició de la Terracotta Biennal, el nou esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de ceràmica, que es viurà el tercer cap de setmana d'aquest mes d'octubre a La Bisbal d'Empordà.
Enguany s'inaugura l'esdeveniment amb la ceràmica 3D com a punt principal, pel que la majoria d'activitats giraran entorn d'aquesta innovadora modalitat.

Espai expositor

La Biennal tindrà un espai expositor per mostrar l'art ceràmic de zona ubicat als exteriors del museu que comptarà amb 34 expositors que mostraran peces úniques de producció pròpia.


Exposició fotogràfica a les voltes

Dins d'aquest projecte, i amb l'objectiu que la Capital respiri un ambient festiu, una altra de les activitats serà una exposició de fotografies a les voltes, que es podrà veure des de la setmana de la Biennal fins passat Nadal.


Mesures Covid-19

Pel que fa a les mesures Covid, es controlarà l'aforament per garantir la distància mínima de seguretat. Per accedir caldrà comprar entrada. L'ús de mascareta serà obligatori en tot moment per tots els usuaris, tant visitants com organitzadors i participants.
Pel que fa a la higiene, es disposarà de dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits per tot l'àmbit de la fira, i es realitzaran les desinfeccions establertes en el pla de contingència així com la neteja de les zones comunes durant tot l'horari d'obertura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura