Arriba la setmana Barroca del 40è aniversari del Festival de música de Torroella

Quatre concerts consecutius proposen un viatge per la música barroca durant aquesta setmana al Festival de Torroella.

Des de dijous 12 d'agost fins al diumenge 15, el Festival de Torroella s'endinsa en els segles XVII i XVIII a Alemanya, Espanya, Anglaterra i Itàlia

Aquest és el 40è aniversari del Festival, i la finalitat de la música barroca és una de les senyes d'Entitat del Festival de Torroella de Montgrí des dels seus inicis.

Les actuacions, obres o esdeveniments que es vagin fent durant els dies es basen en un monogràfic de Bach, interpretat pel conjunt vocal i instrumental Conductus Ensemble. Seguidament es portarà el programa Farándula Castiza, la banda sonora de Madrid de mitjans del segle XVIII.

Amadine Beyer, vinculada al Festival des de l'Edició del 2018, presentarà el seu quartet de corda, Kitgut Quartet.

La Setmana Barroca del 40è aniversari del Festival de Torroella conclourà amb el contratenor polonès Jakub, que debuta al Festival amb un festí d'àries d'òperes barroques.

Durant els dies que duri el festival, també es realitzaran alguns esdeveniments com un concert familiar gratuït per dimecres 11 d'agost i una exposició de l'Església de l'auditori, la tercera part de la qual es va inaugurar el passat 30 de juliol al Museu de la Mediterrània.     

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura