Gran inici del festival Salat del Portaferrada a Sant Feliu de Guíxols

Aquest cap de setmana el Guíxols Arena s'ha emplenat de públic per gaudir de tres de les cites més fortes del festival Salat del Portaferrada: Berto Romero, Martita de Graná i Leo Harlem.

El darrer cap de setmana ha estat el tret de sortida del festival Salat del Portaferrada. El dia 30, l'espectacle "Lo nunca visto" de Berto Romero va encetar la programació d'aquest festival al recinte de Sant Feliu de Guíxols. Un espectacle amb música, efectes especials, sorpreses pels espectadors i molt d'humor.

Li va seguir dissabte la Marta Martínez, coneguda com a Martita de Graná, que també repeteix espectacle al festival. Aquest cop va fer riure a tot el públic amb el seu show "Martita Sea", el qual va resultar també tot un éxit de nou. Cal destacar que la nativa de Granada va convidar a la gran presència femenina del públic, del qual el 80% eren dones.

El diumenge va estar el torn de Leo Harlem, el referent del món de la comèdia va presentar l'espectacle "Deja que te cuente". L'últim espectacle de Harlem que fa un recorregut pels millors monòlegs de la seva trajectòria.

Tot plegat el Festival Salat que dona el tret de sortida als espectacles del Portaferrada, presenta un molt bon ritme de venda d'entrades i acumula públic fidel a les propostes de cada any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura