Spanish Brass presenten a l'Espai Ter el disc que hi han enregistrat

INTERVÉ: Josep Martinoy, regidor; Antoni Roviras, director de l'Espai Ter

El grup valencià Spanish Brass ha presentat en exclusiva el seu darrer treball discogràfic 'Mira si hem corregut terres' a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, les instal·lacions que els han premiat i acollit durant un any per enregistrar, assajar i editar aquest nou àlbum, en el que també hi participa el cantaor i guitarrista Carles Dénia. Aquest projecte ja és una realitat i s'ha presentat aquest divendres amb un concert al mateix auditori del qual han gaudit centenars de persones.

D'aquesta manera el grup del País Valencià és el segon en rebre el Premi Espai Ter. El premi es va iniciar l'any 2018 amb l'objectiu d'afavorir la creació musical en l'àmbit dels Països Catalans i premia un projecte inèdit escollit per una comissió integrada per experts en música.

El grup valencià es presenta com un quintet de cambra clàssic però que per la seva formació el seu ventall d'estils és molt divers, fet que els permet arribar a un públic més ampli. El seu nou àlbum és el segon de la col·lecció discogràfica Espai Ter, que cada any inclourà la nova proposta guanyadora.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura