El pregó inicia la Festa Major de Castell d'Aro

Castell d'Aro ja ha començat la seva Festa Major amb la celebració del pregó i que s'allargarà fins al festiu dia 11. Uns dies de festa amb una trentena d'activitats adaptades per a tots els públics on es combina la bona música i el ball amb la gastronomia, l'esport i les tradicions.

La Festa Major de Castell d'Aro ha començat oficialment amb la celebració del seu pregó el qual ha anat a càrrec de Josep Maria Jordi, el jutge de pau del municipi.

Durant el seu discurs ha agraït la feina i el bon servei que fan les diferents associacions de Castell d'Aro i, en especial, l'Associació Casino Castellarenc, la més antiga del municipi amb 135 anys d'història i que s'encarrega d'organitzar la Festa Major amb el patrocini de l'Ajuntament.

En acabar el pregó s'ha amenitzat la trobada amb una cantada d'havaneres del grup "Peix Fregit" i a la mitja part s'ha ofert un cremat popular.

La Festa Major de Castell d'Aro ofereix un ampli programa d'activitats adaptat a tots els públics on es combina la bona música i el ball amb la gastronomia, l'esport i les tradicions, durant tot el cap de setmana incloent el festiu dia 11. La majoria tenen com a seu la Plaça Poeta Sitjar i es pot consultar el programa detallat al web oficial de l'ajuntament: https://ciutada.platjadaro.com/festa-major-de-castell-daro-2023/

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura