El White Summer Festival es reubica a Palamós

Palamós

Data: 25/05/2023

L'11a edició del White Summer Festival se celebrarà en una nova ubicació a Palamós, del 4 al 15 d'agost. Pròximament, s'anunciarà el cartell amb els espectacles, artistes, expositors i restauradors que participaran en l'esdeveniment.

El White Summer Festival inicia una nova etapa de la mà de Clipper's Live anunciant la seva nova ubicació a Palamós. Amb el seu reeixit historial en altres localitats, el festival promet mantenir la seva essència inicial amb una experiència única i plena de diversió per als assistents de totes les edats.

Es tracta d'un festival on la imaginació cobra vida i on es fusionen diverses formes d'expressió artística. Els visitants podran explorar una àmplia gamma d'activitats interactives, espectacles i música en directe, propostes de gastronomia a l'aire lliure, tallers creatius i exhibicions artístiques.

L'11a edició del White Summer Festival es podrà gaudir del 4 al 15 d'agost i pròximament s'anunciarà el cartell amb els espectacles, artistes, expositors i restauradors que hi participaran.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura