Fusions Grup Vocal celebra el seu desè aniversari amb el llançament d'un nou disc

Palamós

Data: 09/11/2021

INTERVÉ: Lourdes Valls, directora de Fusions Grup Vocal

Aquest dimarts ha tingut lloc el darrer assaig abans del concert de presentació del nou disc del Fusions Grup Vocal, el conjunt coral palamosí nascut l'any 2011 a la mateixa aula on avui dia encara es troben, a l'aula de música de l'Escola la Vila.

La coral va néixer amb la intenció de fer un taller que culminaria amb un concert de Festa Major. Tal va ser la il·lusió i motivació després del primer concert, que van decidir consolidar-se i seguir tirant endavant amb el projecte, fins avui dia, que celebren el desè aniversari amb el llançament del nou disc.

Fusions és un grup pròpiament pop, que interpreta hits de diferents èpoques escollits per la bona energia que els aporten. En el disc del desè aniversari s'hi podrà escoltar un repertori de diversos temes en anglès, castellà i català, així com un en llengua francesa i un més en italià. Més enllà dels temes individuals, també són uns amats de crear 'medleys'.

El concert de presentació del disc tindrà lloc aquest diumenge 14 de novembre al Teatre la Gorga de Palamós. Serà gratuït, tot i que per qüestions d'aforament es recomana reservar les localitats a la pàgina web del Teatre.

En aquest concert, la coral comptarà, com habitualment, amb l'Agustí al piano i el Ramon a la bateria. En aquest cas, també comptaran amb Lluís Morilla com a convidat especial, guitarrista amb qui ja hi han treballat en altres ocasions.

Malgrat el concert de presentació dels temes que formen el CD serà aquest cap de setmana, el disc sortirà a principis del mes de desembre.

Més enllà del concert a Palamós, Fusions actuarà al llarg del mes de desembre a Peratallada i a Platja d'Aro, i ja està treballant en el concert de primavera del mes de març de 2022, que tindrà lloc també a la Gorga i que comptarà amb la presència de dues corals amb qui van participar al programa de televisió "Oh Happy Day!", una experiència que van viure fa uns anys i que els va fer créixer.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura