El fITM passa de Torre Maria al Terracotta Museu aquest juliol

INTERVENEN: Badreix Tarragó i Adrià Cortadellas, del col·lectiu Indivendres / Carles Puig, regidor de Cultura / Enric Marquès, alcalde

El fins ara anomenat Festival Internacional de Torre Maria es manté enguany amb el mateix acrònim, fITM, però canviant Torre Maria per Terracotta Museu, i és que els dimecres d'aquest juliol els exteriors del museu de la ceràmica seran la seu del certamen. 

L'espai permet fer possibles els quatre concerts acompanyats de sopars a la fresca en un recinte tancat amb capacitat per a més de 120 persones. Una de les novetats serà la necessitat de comprar entrada, ja disponibles online a 8 euros cada una, per poder afrontar les despeses del cicle de concerts que abans, amb un públic més nombrós, es cobrien amb els serveis de bar i restauració.

Pel que fa a la programació musical el festival del Terracotta, organitzat per l'associació Indivendres, oferirà un cartell molt variat al llarg de quatre vetllades amb dues propostes internacionals: l'alemany Dr Ring Ding i el colombià Elkin Robinson. Hi haurà també algunes de les sorpreses de l'any a nivell nacional, com Chaqueta de Chándal, i noms catalans destacats darrerament com Anna Andreu, Claudia Cabero, Daura Mangara, Germà Aire o Marialluïsa. Algunes de les nits seran amanides amb sessions de punxadiscos com DJ Diego Armando i Espardenya Crew

Aquest 2020, donades les circumstàncies especials, servirà de prova per analitzar, de cares a futures edicions, si elements com el nou entorn o les entrades de pagament funcionen per a més endavant. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura