Calonge acollirà una nova edició de la fira del manga i del còmic

Calonge acollirà una nova edició de la fira Manga & Còmic. Se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de juny al castell de Calonge. Comptarà amb diverses parades de productes del gènere del manga, anime i ciència-ficció i la fantasia i altres activitats relacionades com concerts, concurs de disfresses i presència d'autors i actors de doblatges.

El còmic i el manga tornaran a ser protagonistes aquest mes a Calonge i Sant Antoni. El municipi es prepara per rebre la tercera edició de la Fira Manga & Còmic que se celebrarà durant tres dies entre el 28 i 30 de juny entorn del castell.

L'Ajuntament aposta per donar suport a aquesta temàtica que està de moda i atrau molts visitants. Esperen que ajudi a promocionar el municipi encara més com a poble cultural i esperen que s'apropi molta gent.

La fira està pensada per a fans i curiosos del manga, l'anime, la ciència-ficció i la fantasia. Hi haurà diverses parades de productes d'aquests gèneres, però també amb una extensa programació d'activitats. Hi haurà concerts, xerrades amb els actors de doblatge Jose Posada, Marta Rodríguez i David García, la presència d'autors de còmic, com Cels Piñol, Kim, Aitor Prieto, Francis Portela i Juan Samu, a més d'altres atractius com una rèplica a mida real de l'Ecto1 i el cotxe de "Caçafantasmes: més enllà". També hi haurà un concurs de cosplay, zona de jocs, exposicions d'artistes, marxandatge, food trucks i altres sorpreses.

Un esdeveniment ja consolidat per connectar diferents generacions que aporta moltes famílies a gaudir d'aquest gènere.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura