La Milla Popular de Sant Feliu de Guíxols finalitza la Festa Major

Data: 07/08/2023

Leyre Esparza
Mireia Pagès

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols finalitza amb la Milla Popular, una cursa considerada tradicionalment com a cloenda "oficiosa" dels dies de gresca. És una cursa oberta a tothom, divertida, familiar i gratuïta. 

La Milla Popular de Sant Feliu de Guíxols és una cursa tradicional familiar, en la que hi pot participar gent de totes les edats i de diferents nivells competitius, de forma gratuïta. La cursa s'inicià a partir de les 19h de la tarda, amb sortida i arribada al Passeig al Passeig de Sant Feliu de Guíxols, just davant de l’Ajuntament.

Segons els participants, es decidí fer sortides diferenciades per gènere i edat. Un total de 9 categories i recorreguts diferents dels quals anaven des dels més petits, els Caganius, fins als més Veterans, passant pels Prebenjamins, Alevins, Infantils, Cadets, Juvenils i Absoluts.

S'ofereixen trofeus als tres primers classificats de cada categoria, i hi participaren un total de 250 persones. La Milla Popular de Sant Feliu de Guíxols és considerada tradicionalment com a cloenda "oficiosa" de la Festa Major del poble. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura