La 2a edició del Rock and Wine incorpora noves denominacions d'origen

Intervé: Isabel Zaro, Presidenta de l'Associació Catalana d'Amants del Vi

Nou format de tarda nit a la 2a edició del Rock and Wine amb música  rock de fons i amb noves denominacions d'origen per fer de Platja d'Aro un nou destí etnoturístic. Aquesta edició hi ha hagut fins a 12 bodegues. La fira del Rock and Wine permet als cellerers i als consumidors explicar i escoltar les històries darrera cada producte en un ambient idílic pels amants del del vi. 

La mostra ha acollit distribuïdors com Wine Palace, que han aportat la seva línia pròpia de Bocagrossa i Aires de Tramuntana, i d'altres com Distribuidores Baco, amb les varietats de Sumarroca i el grup Oliveda. De la mateixa manera, la fira ha convidat cellers característics com el Montrubí, situat al Penedès, amb vinyes entre els boscos i un projecte com el Gaintus, que té la voluntat de recuperar la varietat del Sumoll. 

Antigament el Sumoll estava molt estès a Catalunya i especialment al Penedès, però la fil·loxera va fer que fos desplaçada per altres varietats quedant pràcticament extingida. Ara, amb aquest cultiu, Montrubí ofereix un producte únic al món. 

A fi de completar l'experiència gastronòmica, la fira ha col·locat parades de menjar al llarg de la fira, amb la possibilitat de gaudir de crestes, ostres i pernil de la millor qualitat.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura