Novel·la negra, romàntica i assaig polític, líders en vendes d'aquest Sant Jordi

INTERVÉ: Gemma Guisado, llibreria Susana de Platja d'Aro

Les novel·les catalanes 'El fill de l'italià' de Rafel Nadal o 'El fibló' de Sílvia Soler; els llibres relacionats amb el procés polític català i signats per Oriol Junqueres, Jordi Cuixart o Raul Romeva; títols internacionals com 'La Frontera' de Don Winslow o 'El legado de la villa de las telas' d'Anne Jacobs són alguns dels llibres més venuts en aquesta Diada de Sant Jordi

La Diada ha arribat aquest any amb alguns títols ja esgotats en algunes llibreries com per exemple la nova novel·la de Rafel Nadal 'El fill de l'italià' o els d'Oriol Junqueres 'Contes des de la presó' i 'Fins que siguem lliures' o 'Tres dies a la presó' de Jordi Cuixart i Gemma Nierga. Novel·les i assajos polítics són els gèneres més venuts.

De nou triomfa la novel·la romàntica i la novel·la negra, sobretot amb autors internacionals. Els llibres de les influencers, youtubers i altres mediàtics es venen molt bé entre el públic més jove. També els llibres d'autoajuda i com sempre els de cuina, aquest any amb un accent als llibres de cuina vegana.

En aquesta llibreria de Platja d'Aro recolzen molt els autors locals i els hi reserven un espai per poder-se promocionar. Durant tot el cap de setmana ja han fet el muntatge de Sant Jordi amb actuacions, espectacles i reclams per la mainada.

Un cap de setmana amb bona venda de llibres que culmina amb aquesta Diada de Sant Jordi on sobretot els clients són platjarencs i gent de l'entorn.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura