Publiquen les bases per gestionar el Festival de la Porta Ferrada els propers 4 anys

El contracte comprèn quatre anys de gestió del Festival de la Porta Ferrada, des de l’edició 58 fins a la número 61 amb la possibilitat de pròrroga d'un any més i amb les funcions de programació, administració, gestió, producció integral dels espectacles i concerts durant els estius a Sant Feliu de Guíxols.

El valor estimat d'aquest contracte se situa en 1,900,000 euros i l'aportació màxima de l'ajuntament ganxó serà de 380.000 euros anuals. 
 
L'empresa adjudicatària s'ha de comprometre a realitzar espectacles durant l'estiu a la ciutat, en els diferents espais on habitualment s'ha portat a terme el festival com són l'espai Port, el Guíxols Arena o el teatre-auditori Narcís Masferrer entre d'altres.

L’empresa, alhora, gestionarà la publicitat del festival i la comunicació, i  preveurà una inversió en espais infraestructures. Vetllarà també per fer activitats de carrer relacionades amb les arts escèniques i es valorarà també la incidència en activitats pedagògiques trobades professionals i formatives. 

Entre les obligacions per a l’adjudicatari hi ha la contractació dels artistes per tal de promoure  espectacles en els diferents escenaris assignats; també es farà càrrec de la producció tècnica del festival, així com la seguretat i senyalització; la recepció i trasllat d'artistes; la comunicació, difusió, relacions públiques, i el protocol. 


40.000 espectadors amb The Project

Actualment i des del 2014  és l'empresa barcelonina The Project qui s'encarrega del Festival Porta Ferrada i en quatre anys ha fet créixer el festival dels 14.000 espectadors als 40.000, una xifra que podria superar-se a l'edició d'aquest estiu.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura