12 artistes participen al Tu de que vas 2023

El Concurs de talent juvenil Tu de què Vas és un dels actes de la Festa Major de Platja d'Aro. Aquest any, 12 artistes locals i d'arreu de la comarca han pujat a l'escenari per mostrar al públic les seves habilitats artístiques. Espectacles de disciplines molt diverses que han arrencat els aplaudiments de tot el públic. El concurs ha estat retransmès per TV Costabrava.

El Tu de què vas ha tornat a mostrar el talent juvenil de Castell-Platja d'Aro i els municipis del voltant. 12 concursants de la comarca han pujat a l'escenari de la Plaça el Mil·lenari per ensenyar les seves habilitats artístiques al públic de la plaça i als que ho han vist des de casa seva. Hi ha hagut, malabars, màgia i balls que no han deixat indiferent a ningú.

El Primer Premi se l'ha endut Laia Fierro, el Segon el Mag Nil i el tercer Augusto Català. També hi ha hagut el premi local que ha estat Pedro Enrique Ferraiz.

Un concurs Tu de què vas que s'ha consolidat com un dels actes esperats de la Festa Major de Platja d'Aro. És un espai on els joves artistes poden ensenyar les seves habilitats, demostrant el talent que hi ha a la comarca. Organitzat per l'Espai Jove del municipi, serveix per potenciar i visibilitzar la feina que es fa des de joventut tant en l'organització de la Festa major, com en altres actes que es fan durant l'any.

Un Tu de que vas que ha donat pas al DJ Kharloss Selektah, que ha tancat la nit jove de la Festa Major.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura