El Temporada Alta fa parada a Palafrugell i Torroella de Montgrí

INTERVÉ: Toni Roviras, director de l’Espai Ter

El Festival Temporada Alta se celebrarà en les seves dates habituals aquesta tardor. El reconegut certamen de teatre que té lloc a les comarques gironines aposta enguany, en la seva 29ª edició, per ser el màxim continuista possible i haver de fer el menor nombre de canvis per culpa de la pandèmia de Covid-19. Tot i que en la majoria dels seus actes el festival transcorre a l’àrea de la ciutat de Girona, aquesta vegada, i no és la primera, també trepitjarà el Baix Empordà. Ho farà en dues seus: Palafrugell i Torroella de Montgrí.

El Teatre Municipal de Palafrugell acollirà dues funcions. Per una banda ‘Els Brugarol’, de Ramon Madaula i Mònica Bofill, el 16 d’octubre. Interpretada per Ramon Madaula, Jaume Madaula i Estel Solé, parla d’una crisi familiar que sorgeix quan la filla decidiex renunciar al seu primer cognom relacionat amb la burgesia i posar-se el de la mare. El 13 de novembre, mentrestant, el TMP viurà la darrera versió lliure que Àlex Rigola ha fet de l’obra de Txékhov, en aquest cas amb ‘La Gavina’. El muntatge, que compta amb diverses cares conegudes, està encapçalat per Nao Albet.

L’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí també viurà el Temporada Alta. La primera oportunitat d’assistir-hi tindrà lloc el 31 d’octubre amb ‘Eva contra Eva’, de Joseph L. Mankiewicz. En aquesta adaptació de Pau Miró alguns dels noms destacats sobre l’escenari són Emma Vilarasau, Nausicaa Bonnín i Eduard Farelo. Completa l’oferta baixempordanesa del festival l’obra ‘T’estimo si he begut’, un còctel que combina el text d’Empar Moliner, la direcció de David Selvas, la música original d’Andreu Gallén, i la producció de les companyies Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal.

Totes les entrades d’aquests quatre espectacles es poden adquirir al lloc web www.temporada-alta.com amb preus que oscil·len entre els 16 i els 36 euros.  

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Cultura