Torna el Carnaval a la Vall d'Aro amb la "màxima normalitat que permeti la pandèmia"

Primeres puntades per confeccionar les disfresses i les carrosses del Carnaval 2022 dels municipis de Castell-Platja d'Aro, Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols. Les colles i els seus respectius Ajuntaments han acordat celebrar la festivitat amb la "màxima normalitat possible", encara que condicionada a la situació sanitària del moment.

En un comunicat emès aquest dimecres, els tres consistoris remarquen la idea de realitzar un carnaval "intentant assemblar-se al màxim a la situació que hi havia abans de la pandèmia". També puntualitzen la necessitat "d'assolir un nivell d'excel·lència", i emfatitzen l'arrelament del Carnaval a les tres localitats.

La reunió que va segellar l'acord es va emprendre el 4 d'octubre a Sant Feliu de Guíxols. Les colles i els ajuntaments "van insistir que la decisió s'havia de prendre ara, ja que la tardor és l'inici dels preparatius de les carrosses i disfresses". Tanmateix, la festivitat estarà subjecte a les indicacions dels organismes de salut i si aquestes "fossin molt restrictives es plantejaria un trasllat el 2023". De moment, però les colles i els ajuntaments estan treballant braç a braç per celebrar els dies 25, 26 i 27 de febrer el Carnaval a la Vall d'Aro.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura