"El Poder de la menstruació", un taller en el marc del 8M

Begur

Data: 06/03/2021

INTERVÉ: Gemma Coll, Regidora de la Dona de l'ajuntament de Begur

L'ajuntament de Begur ha organitzat una desena de propostes lúdiques i reivindicatives per la celebració del Dia Internacional de les Dones. Des de finals de febrer i durant tot el mes de març el municipi ofereix una sèrie d'activitats per fer extensiu el missatge del 8M a tots els veïns i veïnes.

L'epicentre de les propostes ha estat aquest cap de setmana i totes les activitats s'han dut a terme seguint les mesures de seguretat per evitat la propagació de la pandèmia. Aforament limitat, ús de mascareta i amb inscripció prèvia.
Tallers, concerts, classes de yoga i conferències són algunes de les propostes que ofereix el municipi per aquest cap de setmana dedicat a les Dones.
Un exemple és el taller-xerrada "El poder de la menstruació", guiat per la psicòloga i psicomotricista relacional, Montse Romero. Dedicat a normalitzar el cicle menstrual i a fomentar la importància d'escoltar-se en les diferents fases inherents a la naturalesa cíclica femenina.

El programa d'activitats el complementaran els tallers que es faran a les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell, així com la il·luminació de color lila que lluiran el Castell de Begur i la Torre d'Esclanyà del 6 al 8 de març. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura