La Bisbal promociona la seva tradició ceramista arreu de la comarca

Diferents ceramistes i l'àrea de promoció econòmica de la Bisbal d'Empordà han visitat diferents localitats de la comarca per explicar la seva tradició ceramista. Aquests tallers permeten veure a la gent com es treballa amb la ceràmica, a la vegada que també els permeten elaborar diferents peces. D'aquesta manera, aconsegueixen que ciutadans de la comarca i visitants estrangers coneguin una mica més la importància que té la ceràmica a la Bisbal.

La Bisbal d'Empordà és coneguda per la seva ceràmica i els diferents ceramistes que treballen a la localitat. És per això que des de l'àrea de promoció econòmica, cada estiu volen portar aquesta passió per la ceràmica diferents municipis de la costa empordanesa com a Llafranc.

L'objectiu és captar l'atenció del visitant perquè conegui una mica més la història d'aquesta feina artesana. Els ceramistes de la carpa informativa fan diferents demostracions de com elaborar cada peça, però també fan de professors ajudant a fer petites elaboracions que els participants es poden emportar a casa seva. D'aquesta manera, aconsegueixen que els visitants del taller coneguin una mica com és aquest ofici.

Aquest estiu, a banda de Llafranc, també han visitat Begur, l'Escala, Pals i Peratallada. En aquests cinc municipis, les carpes també han mostrat alguns productes d'edició limitada.

De fet, la Bisbal d'Empordà forma part de les World Craft Cities que reconeix la localitat com a una ciutat artesana. És per això que aquests tallers ajuden a conèixer encara més entre la població el pes de la ceràmica a la bisbal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura