El teatre amateur és guardonat per la fundació Benet Escriba

Agrupacions teatrals d'arreu de Catalunya s'han citat, aquest dissabte, al municipi ganxó per conèixer els guanyadors del 'XVI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu'. Per setzè any consecutiu, s'ha reconegut la tasca de directors, actors i actrius que viuen el teatre com una afició.

Enguany hi han participat 10 companyies
En temps de pandèmia, la cultura ha estat fortament colpejada per les restriccions. Tanmateix, el teló ha continuat alçat per les 10 companyies que enguany s'han adherit al concurs. Les obres, però han presentat un format diferent de les altres edicions. Així doncs, han primat les representacions amb dos o tres personatges.

Diversitat de premis
El concurs, organitzat per l'agrupació Benet Escriba, reconeix la tasca dels millors directors, actors i actrius, escenògrafs i il·luminadors, vestuari i companyia. També, es dóna veu i vot al públic a través del guardó popular. L'obra 'El Crèdit' de l'ATC del Casal del Calaf s'ha erigit en la més ben valorada entre els assistents. Tot i això, la representació que ha obtingut un major nombre de primeres posicions, en concret ha estat capdavantera en 5 dels 10 premis, ha estat 'La Caiguda dels Déus'.

Durant l'acte s'ha posat de manifest la importància del teatre dins el context actual de pandèmia, així com la necessitat de reinventar-se davant les adversitats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura