Els pastorets, la pista de gel i el pessebre vivent configuren el Nadal a Palafrugell

Palafrugell

Data: 21/11/2017

La pista de gel, la representació dels pastorets i el pessebre vivent de Llofriu són els tres pilars del Nadal a Palafrugell. Després d'alguns anys d'aturada dels Pastorets enguany el municipi recupera tots els ingredients de les festes nadalenques a la població. 

El Nadal arrencarà al municipi amb l'encesa de la il·luminació nadalenca el proper 1 de desembre a dos quarts de vuit de la tarda. Amb els carrers ornamentats per gaudir de les festes, Palafrugell s'immersa a unes setmanes on la tradició esdevé la gran protagonista de les activitats. 

La pista de gel ubicada a la Bòbila Vella serveix a Palafrugell per diferenciar-se de la resta d'oferta de la comarca. S'inaugurarà el 15 de desembre com la única pista de gel del Baix Empordà. El dia de Sant Esteve Llofriu acollirà la clàssica posada en escena del pessebre vivent i ja amb l'Any Nou tornen els pastorets. Aquest Nadal Les Bambolines recuperen la representació dels Pastorets de Folch i Torres que es celebrarà el dia 1, 7 i 14 de gener al teatre municipal. D'aquesta manera la programació nadalenca va més enllà de les festes permetent que tothom qui ho vulgui pugui trobar un lloc a l'agenda per gaudir de les diferents activitats.

De cara a la nit de Cap d'Any, per primera vegada l'Ajuntament aposta per convocar als palafrugellencs a la plaça de l'església a menjar el raïm. I a partir d'un quart d'una de la matinada a la mateixa plaça es celebrarà el concert del grup local Els Festucs que amenitzaran les primeres hores del 2018. 

Una nit durant la qual es mantindrà la ruta dels bars musicals i el servei de bus que van estrenar l'any passat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura