Els Carnestoltes 2020 de Platja d'Aro celebren el Dijous Gras amb el pregó

Reivindicant l'origen del Carnaval en honor a Bacus, Déu del vi, perquè no falti la gresca ni el descontrol en un Carnaval que des de l'Ajuntament volen que sigui més 0,0 que mai. Aquesta ha estat la crítica més aplaudida del pregó dels Reis Carnestoltes de Castell-Platja d'Aro que aquest Dijous Gras han agafar el poder del municipi. 

Ambientats damunt la seva carrossa han arribat a davant l'ajuntament on els esperaven representants de les 14 colles de Carnaval a més de desenes de veïns que volien sentir el pregó de carnaval. Ja damunt del balcó de la Casa de la Vila la regidora de Turisme Jenny Xufré els ha passat el poder del municipi recordant-los que dimecres de cendra tot ha de tornar a la normalitat.

Els Carnestoltes aprofitant el seu regnat han agraït la participació de les colles locals als actes de Carnaval recordant que sense aquestes la festa no seria possible. Han destacat Platja d'Aro com el centre d'oci de la Costa Brava i han lamentat la pèrdua de referents al poble com el Magic Park.

Han celebrat també el canvi de govern després de 3 dècades amb el mateix alcalde i han fet una crida perquè algú ho fes constar a la viquipèdia.

El Dijous Gras a Platja d'Aro ha continuat amb un aperitiu i la recuperada Pujada del Pernil per agafar gana per l'arrossada popular.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Andreu Campanario Pongafa 35 dies
Doncs moltes felicitats, han estat força bé i molt participatius


Més articles de Cultura