Torroella balla i canta per celebrar el Carnaval

Dissabte de Carnaval a Torroella de Montgrí. Després del Carnaval virtual de 2021, la localitat s'ha tornat a disfressar de cap a peus per poder viure una de les millors festes de l'any. Els encarregats de fer gaudir de la festa des del primer moment als torroellencs i torroellenques ha estat el grup d'animació Un Parell de Nassos, amb el seu espectacle "Riem i cantem".

Una parella de pallassos que no ha deixat a ningú assegut a la cadira i ha fet ballar a tothom qui passava per la Plaça de la Vila. Amb unes coreografies simples, però divertides, els més menuts i també els més grans s'han ajuntat per seguir el ritme de la música. I és que si alguna cosa té el Carnaval és que és una festa que uneix a tothom. Això es va veure en la gran rotllana que van fer tots els espectadors, que es va convertir després en un paracaigudes gegant, on els nens hi ballaven a sota.

A banda de la música i els balls tampoc hi van faltar les disfresses. Torroella es va omplir d'unicorns, policies, vaquers, animals i minions que van afegir més alegria a la festa. La plaça també es va preparar per a l'ocasió, decorant-se amb la temàtica de l'obra Alícia al país de les meravelles, igual que la resta dels carrers comercials del nucli, que permetien respirar un aire més festiu.

Aquest espectacle només va ser l'aperitiu del qual havia de venir a la tarda: la Cercavila de Carnaval. Acompanyada pels Grallers del Montgrí, va fer un recorregut des de l'església pels diferents carrers de la localitat, acabant a la Plaça de la Vila on els esperava el grup Blackiss per celebrar el Ball de Carnaval. L'Espai Ter també va obrir les portes amb la programació de Tenors, una paròdia hilarant dels Tres tenors. Diumenge, la festa es va traslladar a l'Estartit, on es va celebrar una sardinada popular per continuar gaudint del Carnaval.

Per animar a la ciutadania a participar en la festa, durant tot el cap de setmana es va habilitar un Photocall, on les famílies s'hi podien fer una fotografia i participar en un sorteig si ho penjaven a les xarxes socials.

Una programació que no va decebre a ningú i va permetre a Torroella de Montgrí vibrar una altra vegada amb el Carnaval.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura