Els Amics de les Arts enceten demà el Festival de Música de Begur

Els Amics de les Arts enceten demà el Festival de Música de Begur
Begur

Data: 26/07/2018

El quartet barceloní Els Amics de les Arts enceta demà el Festival de Música de Begur, que arriba a la XLI edició, presentant el seu darrer disc, Un estrany poder, que aplega 12 cançons carregades d’energia i amb un so espectacular. El concert tindrà lloc a les 22,30 hores, al pati de les Escoles Velles. Abans, però, hi haurà la ja tradicional baixada del castell, una cercavila que comença dalt al castell i acaba a les Escoles Velles, després de passar per diversos carrers del nucli antic. En aquesta edició, l’animació musical anirà a càrrec de de la formació Moby Dixie, que toca un jazz tradicional a l’estil dixieland, com ho feien les bandes de  Nova Orleans i Chicago a principis del segle XX. El Festival, amb una desena d’espectacles en diferents espais del municipi, està organitzat per l’Ajuntament de Begur i produït per RGB. “La seva filosofia és oferir concerts de qualitat, però alhora assequibles per a un gran públic”, afirmen els seus promotors.

El dia 1 d’agost, Ju oferirà un concert gratuït al nucli antic d’Esclanyà (19.30 h) i el 3 d’agost, a les 22,30 hores, tindrà lloc a les Escoles Velles l’actuació del britànic Myles Sanko, una de les grans veus del soul actual. El 7 d’agost, també a les 22,30 hores, actuaran Duquende i Chicuelo al costat del mas d’en Pinc, on va viure Carmen Amaya, i el 10 d’agost, també a les 22,30 hores, Judit Neddermann presentarà el seu Nua a les Escoles Velles.

El grup The Penguins farà doblet el dia 11 a la plaça de Sa Tuna: a la tarda oferirà el seu familiar Reggae per Xics i, a la nit, mostrarà la seva versió més adulta (gratuït). El 14 d’agost el grup de soul i ska President Xai muntarà la festa a Sa Riera (gratuït). Maria Arnal i Marcel Bagés tancaran el festival el 17 d’agost, a les 22,30 hores, a les Escoles Velles. A més, com a activitat complementària, el 18 d’agost tindrà lloc un espectacle flamenc en homenatge a Carmen Amaya, a les Escoles Velles, organitzat per l’Associació de Comerciants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura