La il·luminació de Nadal brillarà a partir d'aquest cap de setmana

Baix Empordà

Data: 29/11/2017

El Nadal comença quan un decideix que comenci. No hi ha cap norma a l'hora de decidir quan toca fer l'arbre i decorar la casa, però sí que és cert que al llarg del Baix Empordà molts municipis coincideixen en inaugurar les festes aquest cap de setmana amb un acte cada vegada més celebrat: l'encesa de llums.

Aquests esdeveniments quedaran repartits entre el divendres i el dissabte. El divendres 1 de desembre els primers en posar-s'hi seran els de Sant Feliu de Guíxols. A les 17:15 s'encendra la il·luminació de Vilartagues i a les 18:00 es farà l'encesa oficial ganxona des de la Plaça del Mercat. Des d'una estona abans hi haurà hagut una cantada de nadales. Palamós també s'il·luminarà a les 18.00 des de la Plaça Dalmau, on hi haurà, a més, un espectacle infantil. Palafrugell tancarà l'agenda del divendres. Les bombetes brillaran a partir de les 19:30 amb un acte a Plaça Nova en el que es repartirà escudella per combatre la fred d'aquesta setmana. 

El dissabte les enceses de llum continuaran. Primer a La Bisbal d'Empordà, a les 18:00, amb una cantada de nadales del grup local de gospel Yes The Music! a la Plaça Major. A les 18:30 s'hi posaran a Platja d'Aro davant de l'Ajuntament, on també hi haurà un concert de Cris Juanico i es presentarà una nova edició del Gran Sorteig de Nadal, premiat amb un cotxe i desenes de regals dels negocis platjarencs. L'últim en donar la benvinguda a les festes serà Calonge. Dissabte a les 19:00 els comerciants encendran la il·luminació a la Plaça de la Doma, on arrencarà l'espectacle itinerant "Els Portadors de la Llum" fins al Pavelló on l'associació de circ Pengim-Penjam farà un espectacle de celebració del seu cinquè aniversari. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura