Una quinzena de colles de Calonge i Palamós desperten el Carnaval de Sant Antoni

Després de les grans rues de Sant Feliu de Guíxols i de Platja d'Aro, diumenge al matí arribava la primera de les dues que celebra Calonge i Sant Antoni. Va comptar amb la participació d'una quinzena de colles. D'aquestes, la meitat eren locals i l'altre meitat de Palamós. 

Després de dues rues intenses, als carnavalescos i carnavalesques el diumenge encara els quedaven forces i ganes de festa i això es va fer veure ja al matí a la cercavila de carrosses i comparses de Sant Antoni.

Hi van participar una quinzena de colles, totes elles de Calonge i Sant Antoni i de Palamós. Els participants van rebre els premis habituals, com són els pernils i el cava.

Van obrir la rua els carnestoltes locals, que enguany són la colla dels Esbojarrats, seguits per set colles de Palamós i la resta de colles locals de Calonge i Sant Antoni, com són la Colla de Collons, les Xulivert, els Nins Trapelles, els Floppys, Els Pijus i finalment els Gambats, que són la colla que s'encarrega de la rua de Sant Antoni.

Abans d'aquesta cercavila les colles locals ja havien sortit al carrer. De 07h a 10h del matí van despertar tots els carrers i les urbanitzacions de Sant Antoni amb la despertada matinal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura