Púbol exposa 'Elles fotografien Dalí'

Baix Empordà

Data: 14/03/2018

Són fotografies que aprofundeixen en la vida i obra de Salvador Dalí. Un conjunt de treballs que permeten seguir cronològicament l'evolució de la imatge de l'artista figuerenc, aquest cop però des d'un punt de vista femení. L'exposició" Elles fotografien Dalí" que acull el Castell de Púbol, dóna visibilitat als treballs fotogràfics de catorze dones que van capturar l'artista en diferents etapes de la seva vida. Fotografies que amb aquesta mostra surten a la llum però que inevitablement han quedat relegades sota l'aclaparadora visibilitat de representacions de l'artista de grans fotògrafs del segle XX.

Una de les autores de la mostra és precisament, Gala. Per primera vegada es podrà descobrir Dalí a través de la mirada de la seva musa i conèixer la vessant artística d'ella. Altres autores que hi destaquen són Valentine Hugo, Martha Holmes o Suzy Embo, dones modernes, viatgers i lliures, figures a més properes a l'artista.

Les fotografies formen part de la col·lecció de la Fundació Dalí, algunes d'elles inèdites fins ara. Aquest dimecres la fundació ha inaugurat l'exposició que es podrà veure fins al 6 de gener al Castell de Púbol.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura